Dakcoating

Bescherm uw dak met dakcoating

Dakcoating beschermt uw dak. De standaard afwerking van dakbeplating is continu onderhevig aan schadelijke weersinvloeden. Dit veroorzaakt een snelle veroudering uw dak. De beschermende werking neemt hierdoor af. In eerste instantie ontstaan blaasjes en scheurtjes. Daarna volgt corrosievorming met lekkages en aantasting tot gevolg. Dit kan zelfs doordringen tot de onderliggende constructie.

Specialist in coating

Wij werken op een pragmatische manier aan uw dak. Allereerst gaan wij uw dak grondig reinigen dit doen we met een hoge druk spuit. Uiteraard doen we het reinigen met de grootste zorg om de bestaande dekking niet te beschadigen. Wanneer we klaar zijn met het reinigen van uw dak behandelen we de kritieke punten eerst met een primer. Nu zijn we klaar voor het echte werk en gaan we de nieuwe coating aanbrengen in een of meerdere lagen afhankelijk van wat nodig is om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien.

Omdat elk project uniek is werken we met speciale coatings, de keuze van de soort coating bepalen we met u en onze verfleverancier. We leveren maatwerk dat betekend dat we daarom de hoogste kwaliteit kunnen garanderen voor uw daken.

Spuitwerk nodig?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.